English versionClick Here to Visit!Diese HP ist eingetragen bei BlueFischkopp Top100Nedstat Basic - Free web site statistics

KARPERVROUWEN
Hier vindt u wat foto's van vrouwen (meiden) die ook graag op karper vissen.
Ook deze dames staan hun mannetje.
 

VROUWELIJK SCHOON AAN DE HAAK

Dit jaar heb ik eindelijk het oppervlaktevissen erg goed onder de knie gekregen. Na weken oefenen in de polder en een aantal knappe vissen verspeeld te hebben ben ik het op een ander water gaan proberen. Een vriend van me wist een goede vijver waar op dat moment erg veel vis aan de oppervlakte lag te azen. Gisteravond gingen we dus op pad. Hij schoot een berg kattenbrokjes het water op en ging op zijn eigen manier te werk. Ik zag echter vanuit mijn ooghoek wat dikke lippen aan de zijkant van de vijver happen. Snel een broodkorst aan mijn haak gedaan en  erheen geslopen. Ik zag een joekel van een vis die gulzig het oppervlakte aan het afstruinen was. Heel voorzichtig liet ik mijn korst in de buurt van de lippen zakken. Ik denk dat het nog geen minuut geduurd heeft of hij hapte gretig toe. Eventjes wachten en aanslaan. Damn! wat een herrie. Mijn vismaatje keek verrast op aangezien we net waren aangekomen. De vis schoot ervandoor. Mijn slip gierde, Binnen enkele seconden was de karper aan de overkant van de vijver. Wat een kracht!
De dril was enorm gaaf. Helemaal omdat ik  met een behoorlijk lichte hengel viste waarmee ik normaalgesproken ook de polders afstruin. Na een tijdje kon ik de vis eindelijk wat dichterbij krijgen en toen werd het mijn vismaatje ook duidelijk dat het niet om klein karpertje ging. Ik heb uiteindelijk ruim een half uur met flinke boog in mijn hengel gestaan (zie foto), voordat de vis een beetje moe begon te worden. Mijn arm begon ook al de eerste vermoeidheidsverschijnselen te vertonen. Hij gaf zich nog steeds niet gewonnen. louis vuitton gürtel Na nog wat tegenstribbelen wisten we hem op de kant te krijgen. Het resultaat mocht er zijn. Een mooie volschub. We hebben hem niet kunnen wegen of meten aangezien we geen spullen doorvoor bij ons hadden, maar de gok staat op 85 cm en ongeveer 23 pond. Wat denken jullie?
Al met al een behoorlijk vruchtbaar avondje vissen en een geweldige dril op mijn licht hengeltje! Dat er nog maar velen mogen volgen.

Met vriendelijke groet,
Marlien Vijfhuizen

KANAALKARPER

Hallo, ik ben Nathasja. Ik kom uit Limburg. Ik ben laatst met mijn vriend naar een dichtbijgelegen kanaal gaan vissen. Na 3 dagen voeren besloten we het eens te gaan proberen.Eenmaal aangekomen konden we niet wachten onze hengels op te tuigen. Toen de hengels goed twee uur op de beetverklikkers lagen, klonk opeens een snoeiharde run. Het resultaat, oordeel maar zelf, mag er wezen. Een mooie schubkarper van 32 pond. Niet te geloven. Mijn eerste kanaalkarper.

VILLEDON

Mijn naam is Serina . Ik woon in Limburg en doe sinds vijf jaar aan karpervissen. Mijn man vist ook op karper en we gaan vaak met z'n tweetjes lekker met de tent weg!                                                                                                                                                                                     

 Deze vis heb ik gevangen in Frankrijk in  de plaats Villedon op acht augustus tijdens onze huwelijksreis We visten met vismeelboillies. ( 34,1 pond)

Meer lezen over hun verhaal klik hier

Groetjes Serina

VOOR EN DOOR VROUWEN

Ik wilde even een foto sturen van mijn allereerste karper. Ik ben pas net begonnen en ben er door m'n vriend ingerold. Hij is een enthousiast karpervisser en ik wilde graag weten wat het was, want ik begreep er eerlijk gezegd niets van dat hij uren kon gaan vissen en dan toch soms niet gefrustreerd was als hij niets ving.
Ik ben het sinds een paar weken zelf ook gaan proberen en mijn eerste karper heb ik gevangen in Eindhoven.
De datum was 15 Juli 2005
Het was een schubkarper
81 cm
21 pond
Aas : Boilie
Misschien een leuke aanvulling voor de website om het vissen door  en voor vrouwen te promoten. Ik begin er al aardig door gegrepen te worden. En ik begrijp nu waarom karpervissen zo fascinerend is.

Groetjes, Marianne

Kelly Kooij. Plaats: Schipluidse vaart. Gewicht: 13 pond

Serina

Land: frankrijk

Plaats: Villedon

Aas: vismeel

Gewicht: 34.1 pond

Sandra

Gewicht: 32 pond

Plaats: A.dam

karper Diana

Tijd: sep

aas: Tijgernoot

Gewicht: 19 pond

Jelse Coulier

Spiegelkarper

Gewicht: 33 pond

Aas: boilie

Plaats: Antwerpen

Tijd: jan 2005

Diana in Frankrijk

Plaats: Achun

Tijd: Sept 2001

Sybilla in de put van Den Haag

Tijd: juni 2004

Aas: 20mm. Vismeel

Gewicht: 12 Pond

Leonie Does

Land: Frankrijk

Plaats: St-Christoph

Gewicht: 21 pond

Diana doet haar best

Land: Nederland

Tijd: aug 2004

Dril van Diana

Land: Frankrijk

Tijd: sept 2004

Sybila

Land: Frankrijk

Paalts: Achun

Tijd: juni 2004

 
Heeft u zelf nog een leuke karperfoto of een schitterend verhaal,  ,e.mail deze dan naar ons,
dan  kunnen wij beslissen uw inzending op onze site te plaatsen. Wel beho34.1udt de redactie het recht voor, teksten, taalkundig  te verbeteren.
S.V.P foto"s MAX 250 KB per foto

                                                                                    

Wat gaat er door je heen als vrouw, wanneer je twee weken aan de rivier zit????

Lees verder.  

Kijk ook eens op de site van Diana Creatieshop.com  Klik op het logo
                                                  

Vote for Us at The Outdoor Lodge's Top Fishing Sites